This is the only official website!!!
Join us on Telegram Channel!
PencuriMovie Channel
Leave a comment if you found any dead link or dead stream.

Use subscene.pw for subtitles.
Also join us on social media!
Telegram: PencuriMovie
Watch this tutorial on how to download.
Subtitles : Malay, English
Subtitles only available through Download!
Turn off light Favorite Comments (12) Download
0
BoredFineGoodAmazingExcellent
Loading...
Tutorial Download Subscene

War On Terror: KL Anarchy (2023)

Khalid, a rebellious cop from an elite special force must prove he is able to work as a team in order to thwart terrorist threats to bring down Kuala Lumpur.

Duration: 100 min

Quality: WEB-DL

Release:

IMDb: N/A

Keywords:, , , , , , , ,

Comments

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Azril
1 month ago

Yess filem terbaek

Nadim
2 months ago

Salam min, nak request filem La Luna (2023). Dah ada kat netflix tu hehe. Terima kasih min.

Muiz
2 months ago

Min, filem retro Keluarga Comat tak keluar lg ke?

Vokeynibosss
2 months ago

Min cepat sikit upload cite syaaban syaaban dah NK habis dah kat astro first

Vokeynibosss
Reply to  Mastar Ji
2 months ago

Bukan apa min saya boleh je sabar min tapi takut min x sempat Ambik movie Tu nanti movie Tu habis nanti min nak Ambik movie tu camne dah xleh tengok cite Tu

Vokeynibosss
2 months ago

Min keluar Kan cepat syaaban dengan the lord musang king dah nak habis dah kat astro first

Vokeynibosss
Reply to  Mastar Ji
2 months ago

Sorry lah min kalau saya paksa min upload cepat sorry ye

merak
2 months ago

request Pontianak Sesat Dalam Kampung

Last edited 2 months ago by merak
Fis
2 months ago

Bangku kosong ujian terakhir dh streaming hari ni min di Netflix indo 🥺